Σκευοφύλαξ

Καθαρισμοί

Τα χαλιά διακοσμούν, προσφέρουν ζέστη, μειώνουν το θόρυβο και αναδεικνύουν τα έπιπλα. Για να ανταποκριθούν λοιπόν σε αυτές τις καταστάσεις χρειάζονται καλή συντήρηση. Ο σωστός και συχνός καθαρισμός είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για τη μακρόχρονη διατήρησή τους. Η εταιρεία μας αποσκοπώντας πάντα στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εφαρμόζει διαφορετικούς τρόπους καθαρισμού ανάλογα με την προέλευση, την ύφανση και τη γενικότερη κατάσταση του χαλιού. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι μη τοξικά, βιοδιασπώμενα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς σε χαλιά μηχανής, χαλιά χειρός, μοκέτες, κιλίμια, φλοκάτες, κοκοφοίνικες, παπλώματα, κουβέρτες, καλύμματα, στρώματα, μαξιλάρια, καναπέδες.

Χαλιά χειρός

Χαλιά Χειρός

Τα χαλιά σας αξίζουν το σεβασμό μας. Εκφράζουν το προσωπικό σας γούστο, τον τρόπο που ζείτε, τις ακριβές επιλογές σας, το σεβασμό στην ποιότητα και τις πραγματικές διαχρονικές αξίες. Έχοντας γνώση του τρόπου ύφανσης, βαφής και των ινών που έχουν χρησιμοποιηθεί, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Σε όλες τις παρακάτω ποιότητες χειροποίητων χαλιών, ανάλογα με την προέλευσή τους, η εταιρεία μας πραγματοποιεί ειδικούς καθαρισμούς και επιδιορθώσεις.

ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ:

ΠΕΡΣΙΑΣ: Τεχεράν (Tehran), Ισφαχάν (Esfahan), Ναΐν (Nain), Ταμπρίζ (Tabriz), Χερίζ (Heriz), Μασάντ (Mashad), Μπαλουχιστάν (Baluchistan), Σιράζ (Shiraz), Μπαχτιάρι (Baktiari), Κερμάν (Kerman), Σαρούκ (Saruq), Φεραχάν (Ferahan), Χαμεντάν (Hamedan), Γκομ (Qum), Κασάν (Kashan), Σενέ (Seneh), Μπιζάρ (Bijar).

ΤΟΥΡΚΙΑΣ: Χέρεκε (Hereke), Ουσάκ (Usak), Πέργαμος, Μελάς (Melas), Γκιορντές (Ghiordes), Κουλάς (Kula), Καρς (Kars), Μουτζούρ (Mujur), Καισαρείας.

ΚΑΥΚΑΣΟΥ: Καζάκ (Kazak), Σιρβάν (Shirvan), Μπουχάρα (Bokhara).

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ: Αφγκάν (Afgan), Μπαλούτσι (Beluch), Ζιγκλέρ (Zigler).

ΚΙΝΑΣ

ΙΝΔΙΑΣ

ΕΛΛΑΔΑΣ: Πρόνοιας, Εομέχ, Σπάρτα

ΑΙΓΥΠΤΟΥ

ΜΑΡΟΚΟ

ΠΑΚΙΣΤΑΝ

> To the top

Επί Τόπου Καθαρισμοί

Πραγματοποιούμε επί τόπου καθαρισμούς σε χαλιά χειρός, χαλιά μηχανής, μοκέτες, σαλόνια και στρώματα σεβόμενοι πάντα το χώρο σας!

Φύλαξη

Τα χαλιά σας φυλάσσονται σε χώρο καθαρό και ασφαλή τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας!

Χειροποίητες επιδιορθώσεις

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί επιδιορθώσεις σε χειροποίητα χαλιά κάθε προέλευσης (Περσίας, Τουρκίας, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ελλάδας, Κίνας, Ινδίας). Έχοντας πλήρη γνώση των υλικών και του τρόπου ύφανσής τους είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Εξειδικευμένοι τεχνίτες εργάζονται στο χώρο μας και δίνουν κάθε φορά ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Αναλαμβάνουμε επιδιορθώσεις που αφορούν στην ύφανση (αντικατάσταση στο στημόνι-υφάδι-πέλος) και στα χρώματα (ξέβαμμα- σάπισμα- διχρωμία) του χαλιού. Μη διστάσετε να μας ειδοποιήσετε για οτιδήποτε έχει συμβεί στο χαλί σας!

Αντικατάσταση στα κρόσσια

Ύφανση πέλους

Επαναφορά χρωμάτων

Επαναφορά σχήματος

Αντισκωρική εργασία

Κούρεμα πέλους

Ρέλι

Δέσιμο

Τρύπα-Σκίσιμο

Βαφή

Τέντωμα-Ίσιωμα

Απόσμηση

Τρέσα

Αντιολισθητικό υπόστρωμα

Απολύμανση

Αναπαλαίωση

Πανί

> To the top

Μεταφορά

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των χαλιών σας κατά τη παραλαβή και την παράδοση χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Τοποθέτηση

Αναλαμβάνουμε τοποθέτηση (ξέστρωμα – στρώσιμο) των χαλιών στο χώρο σας γρήγορα, τακτικά και αποτελεσματικά εντελώς δωρεάν!
(κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης)

Mηχανοποίητες επιδιορθώσεις

Με το πέρασμα του χρόνου πολλά είναι αυτά που μπορούν να συμβούν σε ένα χαλί. Για να μην αναγκαστείτε να το αντικαταστήσετε η εταιρία μας μπορεί να σας βοηθήσει με την ανάλογη επιδιόρθωση.

Ρέλι

Κρόσσι

Κόλλημα

Πλαστικοποίηση

Αδιαβροχοποίηση

Απόσμηση

Κόψιμο

Τρέσα

Αντιολισθητικό υπόστρωμα

Πανί

Απολύμανση

> To the top

Ενημέρωση

Τα ταπητοκαθαριστήρια Σκευοφύλαξ σας παρέχουν ενημέρωση για τα χαλιά σας και τη σωστή συντήρησή τους, είτε τηλεφωνικά είτε με επίσκεψη στο χώρο σας, χωρίς τη δέσμευσή σας και εντελώς δωρεάν! Καλέστε οποιαδήποτε στιγμή στα τηλέφωνα της εταιρείας μας να κλείσετε ραντεβού ενημέρωσης.

> To the top